Kaljanų baras Vilniuje tampa vis daugiau žmonių mėgstama vieta. Labai sunku suprasti visus kaljano teikiamus malonumus, jeigu niekada neturėjote profesionaliai paruošto kaljano. Jeigu naudojatę kaljaną, tačiau dar niekada nesate apsilankę kaljanų bare, tuomet siūlome apsilankyti ir gauti maloniausią patirtį. Asmenys kurie nori išbandyti kaljanus ir ateina pirmą kartą į kaljano barą, dažnai nustemba matydami didelį kaljaną, kuris yra pastatytas ant stalo. Prieš daugybę metų, kaljanas buvo laikomas kaip meno forma, kad būtų išlaiko socialiniai susibūrimai ir pokalbių skatinimas tarp šeimos narių. Visi kaljanų bare yra laukiami ir nesvarbu ar esate patyręs kaljano mėgėjas ar esate visiškai naujokas šiame dalyke.
Nežinantiems nuo ko pradėti
Kiekvienas kaljano baras turi patyrusius darbuotojus, kurie turi ilgametę patirtį su kaljanais. Jie kiekvienam klientui suteikia puikias konsultacijas ir duoda puikus patarimus, kurie leidžia mėgautis visais teikiamais malonumais. Kiekvienas apsilankymas yra nuostabus tuo, kad galite nuolatos sutikti naujų ir malonių žmonių.
Kaljano baras
Kaljano baro dizainas yra sukurtas pagal šiuos laikus su nuostabia erdve. Čia rasite patogias vietas pasisėdėjimui ir smagesniam bendravimui su savo draugais. Rasite skirtingų kaljano tipų:
- Klasikinis kaljanas.
- Vaisinis kaljanas.
- Autorinis kaljanas.
- Premium kaljanas.
Kiekvienas apsilankymas yra unikalus, nes galite susidėti skirtingai norimą kaljaną.
Vaisinis kaljanas
Jeigu mėgaujatės kaljanu, tuomet siūlome pabandyti ir vaisinį kaljaną. Asmenys kurie turi mažai patirties šioje industrijoje, gali nežinoti kas tai yra. Šiam kaljano paruošimui yra naudojami švieži vaisiai, vietoje tradicinės taurelės viršuje. Vaisius yra supjaustomas į dubenėlio formą, o vaisių dubenyje yra užpildoma tabaku ir dedama ant kaljano vamzdžio.
Laikykites baro etiketo
Kaljanas naudojamas jau daugiau nei šimtą metų, todėl yra išlikusios senos tradicijos. Atėję į kaljanų barą, jūs privalote būti mandagūs ir elgtis maloniai su visais žmonėmis. Konfliktinių asmenų tikrai nesutiksite, nes čia tokie yra nepageidaujami. Jeigu atvykote ne vienas, tuomet tolygiai susėskite aplink stalą, kad jums būtų patogiau dalintis. Žarną rekomenduojama laikyti ne ilgiau nei tris minutes, prie vieno asmens. Kuomet perduodate žarną kitam asmeniui, galiuką laikykite nukreipę į save.